Objectbeveiliging

De beveiliging van uw bedrijfspand (met eventueel bijbehorend terrein) kan door de GBC op meerdere manieren worden uitgevoerd.

1. Beveiliging overdag gedurende de openings- en/of werktijden. Hierbij kan worden gedacht aan receptiediensten en toegangscontrole. Ook visitatie is mogelijk; dit in verband met verduistering(diefstal door eigen personeel).

2. Beveiliging buiten de openings- en/of werktijden. Nu is de beveiliging aanwezig in verband met onder andere (poging tot) inbraak, diefstal, vernieling en brandstichting. Brand- en sluitrondes worden standaard uitgevoerd.

3. Continu (24 uurs) beveiliging. Dit is een mogelijkheid voor de ondernemer om zijn bedrijf permanent te laten beveiligen. Permanente en all round aanwezigheid is een sterke basis voor gezonde integratie van beveiliging in het bedrijf.

- In overleg met de opdrachtgever wordt besproken wat de beste oplossing voor hem is en vervolgens wordt dan een beveiligingplan opgesteld.

- GBC beveiligers treffen direct maatregelen wanneer er onregelmatigheden worden gesignaleerd.

- Met de inzet van de GBC toont u als ondernemer duidelijk aan uw bedrijf te beschermen tegen de oprukkende criminaliteit en de continu´teit te willen waarborgen.

- Een ander positief gevolg hiervan is dat uw personeel gemotiveerder haar werk zal verrichten, hetgeen zeker zal leiden tot een lager ziekteverzuim.

- Ook kan de GBC uw woning beveiligen gedurende een vakantieperiode of in geval van een bruiloft, begrafenis of crematie.

Bent u ge´nteresseerd en heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.
U kunt ook gemakkelijk een offerte aanvragen.
[ Horecabeveiliging ] [ Evenementbeveiliging ] [ Zorgbeveiliging ] [ Objectbeveiliging ] [ Winkelsurveillance ]